Ana Guerra està embarassada?

per Redacció, el 22 de desembre de 2023 a les 10:30
Ana Guerra ha assistit recentment al pòdcast Kapra Diner i ha confessat que no només es casarà pròximament, sinó que també està esperant un fill amb la seva parella Víctor Elías.
 

Tot i que la seva manera d'explicar-ho pot semblar molt convincent, en realitat es tracta d'una notícia fake. Si bé és cert que l'artista es casarà, el fet que està embarassada és totalment mentida.

Per què hauria d'enganyar als seus fans? Resulta que, si veus el vídeo complet a YouTube, la confessió forma part de la secció Faketok. És a dir, una secció on els convidats donen notícies falses per intentar que els mitjans de comunicació facin notícies sobre això.

També va dir altres mentides com que alguns concursants d'OT 2017 feien playback per arribar a la final o que està preparant una col·laboració amb Lola Índigo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: