Et posa que es gastin els teus diners?

per Redacció, el 27 de desembre de 2023 a les 10:00
Sabies que hi ha gent a qui l'excita que algú altre es gasti els seus diners? Sí, sembla impensable, però hi ha gent que gaudeix d'aquesta experiència.

Aquest fetitxe es coneix com a findom o dominació financera, una pràctica de BDSM basada en rols de poder on els diners són el centre de la relació.


Segons ha explicat la psicòloga i sexòloga Arola Poch a RAC1, "la dominació financera és un joc de dominació i submissió on el principal punt d'intercanvi són els diners. La persona dominant exerceix el poder sobre el submís fent-li pagar tota mena de coses, regals, capricis, un dinar, el lloguer... dins dels límits que hagin pactat. El submís paga gustosament".

Es tracta d'una experiència molt intensa i, també, molt perillosa. Moltes persones han perdut el control i han acabat amb el compte bancari a 0, havent de demanar préstecs per poder fer front als pagaments.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: