L'últim llançament d'Apple: què en penses?

per Redacció, el 29 de desembre de 2023 a les 10:00
Si ets fan d'Apple i de la tecnologia, segurament sabràs que la companyia està treballant en les Apple Vision Pro, unes ulleres de realitat mixta. 

Aquestes veuran la llum el pròxim mes de febrer i sembla que tindran un preu aproximat de 3.500 dòlars. No et preocupis si trobes que el seu cost és excessiu, perquè es rumoreja que s'està preparant una versió low cost.


Per ara, les Apple Vision Pro només estaran disponibles al mercat americà, però és probable que en un futur no gaire llunyà arribin a Europa.

Segons han explicat, la idea és que els usuaris les comprin a través de la web d'Apple i les vagin a recollir a un distribuïdor autoritzat. És a dir, no es podran comprar a qualsevol lloc.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: