Hauràs de pagar per evitar els anuncis a Prime Video?

per Redacció, el 28 de desembre de 2023 a les 10:00
Amazon Prime Video començarà a implementar anuncis durant la visualització de sèries i pel·lícules a partir del 29 de gener del 2024. 

L'única manera d'evitar-los serà pagant el pla anti-anuncis, que tindrà un cost addicional a la mensualitat habitual. Als Estats Units, per exemple, serà de 2,99 dòlars.

Aquesta mesura s'aplicarà, de moment, a Alemanya, Canadà, Estats Units i Regne Unit. A Espanya, Austràlia, França, Itàlia i Mèxic arribarà també el 2024, però més endavant.

Així doncs, Prime Video oferirà dues opcions: mantenir el mateix preu, però amb anuncis, o abonar un petit càrrec addicional per poder veure tot el contingut lliure d'anuncis.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: