Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 31 de desembre de 2023 a les 07:17

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


De l'1 al 7 de gener de 2024:



Aquesta setmana no només tenim el Sol a Capricorn, sinó que també hi tenim Plutó, un planeta relacionat amb els canvis i amb els temes Kàrmics, fins i tot tabú. Aquesta energia ens convida a ser adults/es responsables. Treballar perquè tots aquells temes del passat que han estat afectant al nostre nen o nena interna, puguin ser alliberats i trascendits. 


Així que aprofita per fer un ritual que t'ajudi a deixar anar allò que ja no et serveix i posiciona't des de la teva versió més adulta per seguir millorant en tots els sentits! Molts astròlegs asseguren que el 2024 seguirà sent un any intens, però aquells i aquelles que acceptin els canvis que vinguin sense por i treballin per anar millorant, ho portaran bé! Així que enfoquem-nos per ser tots i totes d'aquest equip :)

Una abraçada i feliç 2024!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: