Mites del sexe que hauries d'oblidar

per Redacció, el 2 de gener de 2024 a les 10:00
Existeix molta desinformació al voltant del sexe, i aquests són alguns dels mites que se segueixen creient:

1. Sense penetració no hi ha orgasme


En realitat, tots els orgasmes són clitorians i les possibilitats d'arribar a l'orgasme únicament amb l'estimulació vaginal són molt baixes. A més, les dones poden arribar a l'orgasme de moltes maneres: amb l'estimulació manual del clítoris, amb joguines sexuals, amb l'estimulació dels mugrons...

2. El sexe no es planeja


És cert que el sexe ha de sorgir, però no passa res si es planifica. De fet, en les parelles que fa molt de temps que estan juntes es recomana programar cites sexuals. És una manera de combatre la falta d'excitació.

3. L'alcohol facilita les relacions sexuals


L'alcohol l'únic que fa és que perdis la vergonya, però el sexe no sol ser gaire bo quan vas begut/da. És millor tenir sexe quan estàs totalment sobri/a i gaudir de l'experiència.

4. Els homes tenen més desig sexual que les dones


Això depèn de cada persona i la libido fluctua tant en homes com en dones.

5. Les altres parelles tenen més sexe


És comú pensar que les altres parelles tenen més sexe que tu, però probablement no és així. L'important és que tinguis sexe quan en tens ganes, i no per complir amb el que creus que s'ha de fer.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: