Consells per marcar-te els propòsits d'any nou

per Redacció, el 1 de gener de 2024 a les 10:00
Ara que ha començat un nou any, segur que estàs pensant a preparar una llista plena de propòsits.

Tot i que és una manera d'afrontar l'any amb motivació, has de tenir en compte que proposar-te objectius impossibles de complir només farà que et sentis frustrat/da.


De fet, segons Forbes, el 80% de les persones que fan una llista d'objectius a principis d'any, els acaba abandonant només dos mesos més tard.

Així doncs, la idea és que redueixis les teves expectatives i et marquis objectius senzills. Per exemple, si estàs buscant feina, no et proposis "trobar la feina dels meus somnis", sinó "començar a tirar currículums", "millorar el meu nivell d'anglès", etc.


No tinguis pressa i marca't objectius realistes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: