Aquesta famosa artista ha denunciat el productor d'American Idol per agressió sexual

per Redacció, el 2 de gener de 2024 a les 10:00
La cantant nord-americana Paula Abdul ha denunciat el productor Nigel Lyghgoe per haver-la agredit sexualment en dues ocasions.

Els fets van ocórrer quan van treballar junts als talents shows "American Idol" i "So you think you can dance".


La primera agressió es va produir a un ascensor, on el productor li va tocar els pits i els genitals sense el seu consentiment. Segons ha assegurat la cantant, va sortir corrents tan aviat com les portes es van obrir.

La segona agressió es va produir a casa el productor, després d'un sopar d'empresa. La cantant assegura haver-lo rebutjat fermament i haver marxat immediatament de casa seva.


Tot i que va avisar de l'agressió als seus representants, aquests no van fer res per por a perdre la seva feina. A més, els contractes que havien signat els impedien parlar.

En tot cas, el productor ha negat les acusacions i ha fet les següents declaracions a TMZ: "Vaig conèixer aquestes afirmacions a la premsa i vull ser clar: no només són falses, sinó que són profundament ofensives per a mi i per a tot el que defenso."

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: