Tens Wallapop o Vinted? Això t'interessa

per Redacció, el 2 de gener de 2024 a les 10:00
A partir d'aquest mes de gener, les plataformes de compravenda d'articles de segona mà i les empreses de lloguer d'habitatges o vehicles, compartiran informació sobre els seus usuaris a les autoritats fiscals de la Unió Europa. Aquesta mesura afecta aplicacions com Vinted, Wallapop, AirBnb o Getaround.

Així doncs, les plataformes estaran obligades a recopilar, verificar i comunicar informació a les autoritats fiscals sobre determinats venedors que utilitzen els seus serveis. Concretament, aquells que hagin fet un mínim de 30 operacions o que hagin guanyat més de 2.000 euros amb les seves vendes.


Wallapop ha informat que, si algun venedor compleix amb alguna d'aquestes característiques, es posaran en contacte amb ell per correu electrònic i des del centre de notificacions per tal que pugui completar els camps de la informació requerida.

Vinted, en canvi, ja emplena automàticament cada informe amb les dades que tenen emmagatzemades i que cada usuari ha de revisar per tal de verificar-ne l'exactitud. Informa, però, que tenen l'obligació legal de bloquejar el compte dels venedors afectats si no presenten l'informe DAC7 en el termini establert.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: