Qui és Yung Prado, el lleidetà que ha col·laborat amb Rauw Alejandro

per Redacció, el 4 de gener de 2024 a les 10:00
El lleidatà Nil Roig, conegut com a Yung Prado, ha publicat un tema amb Rauw Alejandro anomenat "Quiero volver a repetir".

Malgrat que només té 7.000 seguidors a les xarxes socials, el català ha col·laborat amb l'artista porto-riqueny, qui l'ha qualificat de "germà".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rauwalejandro


El videoclip de la cançó va ser enregistrat a Milà i desprèn molta complicitat i sintonia.

El tema només està disponible a algunes xarxes socials, com YouTube, i s'ha interpretat com una indirecta a La Rosalía, l'exparella de Rauw Alejandro.

Fins ara ha tingut molt bona rebuda, i no hi ha cap dubte que serà un gran impuls per la carrera musical de Yung Prado.

Qui és Yung Prado?


El lleidetà té 28 anys i es defineix com a hedonista de la nit. Fins ara, se l'ha pogut veure a escenaris de renom com el Brunch in the Park, Input, Apolo, Razzmatazz o el festival Cara B.

El 13 de juliol va llançar el seu segon àlbum "Club Boy", un disc de música electrònica de club que conté la cançó "Quiero volver a repetir".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: