7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 3 de gener de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Vaig estar amb un noi fins fa poc, però porto pillada d'un amic seu des de fa temps. Ell es pensa que no el parlo per alguna cosa nostra, però realment és perquè no li vull fer més mal. A part amb l'amic em diuen que no tinc moltes possibilitats, però jo sento una connexió especial. Estic feta un embolic.

Noia, 15 anys
Porto des de setembre sense dormir bé, no paro de pensar en el meu ex "quasi algo". No se és com si al tornar-lo a veure m'hagués afectat.

Noia, 14 anys
M'agrada un nen que fa el mateix esport que jo, les meves amigues ho saben, però ell suposo que no. Fa temps em va deixar d'importar i pensava que ja l'havia superat. La cosa és que em segueix agradant... Com els hi dic a les meves amigues? Crec que em mataran.

Noi, 17 anys
Una vegada estava fent un examen molt complicat de física i necessitava nota per aprovar. M'estava posant molt nerviós perquè no em sortia cap problema i vaig començar a moure les cames repetidament. Tenia una sensació rara a l'estómac, com una barreja entre nervis i plaer. Finalment, vaig tenir un orgasme en mig de l'examen i em vaig tacar el pantaló per culpa del fregament del pantaló allà a baix. Vaig passar moltíssima vergonya. Per sort era a última hora i ningú ho va veure...

Noia, 17 anys
Un dia estàvem a casa la meva millor amiga i el seu germà me l'estava tirant que flipes. Ella es va enfadar i se'n va anar a dutxar. Mentre s'estava dutxant va venir el seu germà a buscar-me i vam fer de tot. Just quan vam sentir que l'aigua parava, va pirar. No ho hem parlat mai més, i la meva millor amiga encara no ho sap.

Noia, 18 anys
Vaig estar tres estius bojament enamorada del meu germanastre. En algun moment jo també li vaig agradar. Ara fa setmanes que em passa pel cap la idea de confessar-li tot, si més no, per treure-m'ho d'una vegada de dins. Però mai trobo el moment per fer-ho. Si estem junts, també hi ha la família pel mig. Que complicat tot plegat.

Noia, 14 anys
Moltes vegades, quan estic sola a casa i enyoro la meva nòvia, em faig un pico amb els dits pensant en ella i em morrejo la mà imaginant que ens estem liant.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: