Rauw Alejandro confessa com es va sentir després de la ruptura amb Rosalía

per Redacció, el 3 de gener de 2024 a les 10:00
El 2023 ens va deixar una de les ruptures més importants de la indústria musical: Rosalía i Rauw Alejandro.

Poques setmanes abans d'anunciar la seva separació, l'artista catalana va assistir a l'Hormiguero i va parlar obertament del casament que tenien previst. A més, ella seguia llançant indirectes a Rauw Alejandro en els seus concerts, per la qual cosa ningú s'esperava el que està a punt de passar.


En comunicar la ruptura, van començar les especulacions. Es va rumorejar que Rauw Alejandro havia estat infidel, però ràpidament van negar-ho i van assegurar que se seguien estimant tot i haver decidit prendre camins separats.

 

Ara, després de molts mesos, Rauw Alejandro ha confessat com es va sentir: "Feia quatre anys que estàvem junts i mai havia passat res, no havia sortit cap notícia negativa i quan va sortir aquesta notícia ho van dir d'una manera com deixant marge obert a especulacions".

"A la gent no l'importa si ella em defensa. Et posen l'estigma. Ella pot dir que no, però diuen: 'No et creiem, pensem que l'estàs defensant perquè li tens estima, però ell et va ser infidel'. Què més volen?", diu.

Finalment, ha afirmat que mai més donarà lloc a especulacions perquè "s'inventen qualsevol merda". Fins i tot van treure de context unes fotografies amb Bruna Marquezine, amb qui va protagonitzar la campanya de Carolina Herrera.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: