Mor l'actriu que posava veu a aquest famós personatge de "Coco"

per Redacció, el 3 de gener de 2024 a les 11:00
Ana Ofelia Murguía, l'actriu que va posar veu al personatge de Disney Pixar Mama Coco, ha mort als 90 anys.

Durant els seus més de 40 anys de carrera, va guanyar 4 cops el Premi Ariel, una vegada el Premi Mayahuel de plata, i la medalla "La meva vida al teatre" de la Unesco.


"Coco" és una pel·lícula emotiva que es va estrenar l'any 2017 i que explica la història de Miguel, un nen que emprèn un viatge per descobrir els misteris ocults darrere les tradicions de la seva família.

Una de les escenes més destacades de la pel·lícula és quan Miguel i Mama Coco canten "Remember Me".




Tot i que Disney mai ho ha afirmat, el personatge de Mama Coco podria estar inspirat en una ciutadana de la població mexicana de Michoacan, María Salud Ramírez Caballero, que va morir als 109 anys.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: