5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 640]

per Redacció, el 6 de gener de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Un amic meu es va trencar la cama i havia de pujar les escales de l'insti amb ascensor. Jo sempre l'acompanyava i un dia ens vam començar a liar allà dins i a fer-me dits. Els dos vam arribar tardíssim a classe.

Noi, 17 anys
Sempre he estat molt hetero, però l'altre dia m'ho vaig muntar amb un noi de festa major. No sé què fer perquè em posa molt. Això vol dir que sóc bi o que simplement que m'agradaria provar noves cosetes??? No ho sé... No m'agraden les etiquetes. (Òscar, quina màgia)

Noia, 15 anys
Ens vam quedar a dormir a casa d'una amiga, jo, la meva parella i 4 amigues més, i quan vam anar a dormir ens vam quedar abraçades i vam anar pujant de to fins que em va acabar fent dits al costat de dues amigues que s'anaven despertant perquè totes dormíem en un llit petit i no era molt còmode, i m'havia d'aguantar per no fer sorolls i que no es donessin conté del que fèiem.

Noia, 15 anys
Al juliol vaig anar a la FM d'un poble al costat del meu, en el qual hi havia una noia que em tirava molt la canya per Instagram, però ella deia a tothom que era hetero. No me'n recordo ben bé com va passar, però en un moment de la nit ens vam posar a parlar i la tia se'm va llançar. Ens vam posar molt calentes les dues i vam anar a un lloc on no hi havia gaire gent. Ens vam seguir liant a saco i la vaig començar a tocar. Vam acabar fent de tot gairebé al mig del carrer.

Noia, 17 anys
Últimament amb el meu nòvio hi ha molta tensió sexual. En resum, fa 2 mesos ho vam fer per primer cop amb la família d'ell a casa. Va ser un dels millors polvos de la meva vida, quin morbo. Des de llavors no parem de fer-ho sempre. Sabem que hem de vigilar que no entrin i sobretot no fer soroll, però és que és increïble. A més a més, sempre ens toquem a casa d'un o de l'altre sabent que les nostres famílies són a l'habitació del costat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: