Un nen de 13 anys és la primera persona a passar-se el Tetris

per Redacció, el 4 de gener de 2024 a les 11:15
El joc del Tetris per a la Nintendo Entertainment System es va llançar fa 34 anys i fins ara ningú l'havia superat.

Willis Gibson, un jove nord-americà de 13 anys, ha estat el primer a passar-se el joc i ho ha gravat en un vídeo per YouTube.




El jove ha arribat amb 1511 línies i amb 999.999 punts al nivell 157. Després, la màquina s'ha col·lapsat i ja no ha deixat jugar més.


Durant molts anys es va creure que era impossible passar del nivell 29, però la comunitat de fans del videojoc ha anat creant tècniques innovadores per avançar en el joc.

La puntuació de Gibson només ha estat superada per una intel·ligència artificial, que va arribar al nivell 237 va dos anys.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: