Carrefour deixarà de vendre alguns dels teus productes preferits

per Redacció, el 5 de gener de 2024 a les 11:00
Carrefour deixarà de vendre productes de la multinacional PepsiCo a causa dels "augments inacceptables" en els seus preus.

Així doncs, els refrescs Pepsi i 7Up, així com les patates Lay's, Doritos i Cheetos, seran alguns dels productes que deixaran d'estar disponibles.


De moment les mesures s'estan aplicant a França, però s'espera que properament arribin a Espanya, Itàlia i Bèlgica.

"Hem mantingut converses amb Carrefour durant molts mesos i seguirem treballant de bona fe per garantir la disponibilitat dels nostres productes", ha comunicat PepsiCo.


De moment no queda clar si Carrefour retirarà els productes que actualment té a la venda o si esperarà a vendre'ls tots i no els reposarà més.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: