10 preguntes profundes per conèixer bé algú

per Adolescents.cat, el 7 de gener de 2024 a les 07:15
Sovint tenim relacions on no hi ha prou intimitat, i no ens referim a la intimitat sexual, sinó a la comunicació i el vincle real. A poder parlar les coses sense embuts però amb respecte, comunicar allò que ens agrada i el que no i compartir des de la honestedat i l'afecte reals.

Cada cop es fa més necessari establir vincles i relacions on la intimitat sigui un pilar essencial, així que aquí et deixem algunes preguntes que t'ajudaran a conèixer més una altra persona i alhora aprofundir en coses de la vostra vida.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: