Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 8 de gener de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Ets molt callat i només parles amb els teus amics, però sempre que ens veiem ens mirem i no deixo de pensar amb tu. El primer cop que ens vam veure va ser a la piscina.

Noi, 22 anys
No sé si llegiràs això, però ja porto un temps pensant que tu per mi ets la bona! Ets la ideal per començar una relació de les bones, per riure i passar moments divertits junts. Els nostres noms comencen per vocals, el teu per la A, i només ens veiem tres dies a la setmana... però a la que arriba dijous estic desitjant que torni a ser dilluns només per veure't.

Noia, 18 anys
Les dues estudiem Forestals a la UdL. Tu vas dos cursos més endavant que jo. No sé què és, però sempre penso en tu i busco si estàs per allà. Potser els teus amics s'han adonat que us miro, però és que em fa molta vergonya dir-te alguna cosa.

Noia, 16 anys
Ens coneixem des de petites, però mai havia sentit res per tu. Aquest any seiem juntes al bus i estic una mica confosa. Començo a sentir coses per tu i crec que tu també per mi, però acabes de sortir d'una relació. El teu nom comença per M i el meu per S. Espero que llegeixis això perquè sempre mirem adolsecents.cat al bus.

Noia, 15 anys
Ja ens hem liat alguna vegada, però ara ja no ens parlem. Sempre estic pensant en tu i necessito que ens retrobem algun dia. El teu nom comença amb N i el meu per J. L'agost, el millor mes del '23.

Noia, 17 anys
Ja saps que m'agrades. Sé que el nostre amor és impossible, perquè tens parella, però només volia dir-te que ets el millor que m'ha passat. Amb tu, m'he enamorat per primera vegada i això no s'oblida, encara que els nostres camins se separin, que sàpigues que sempre guardaré una part teva dins meu. Al principi, tenir una amistat amb tu se'm va fer complicat, ara ja ho tinc més controlat i cada vegada els sentiments es van dissipant, però, vaja, volia que ho sabessis. 

Noi, 18 anys
Et vaig veure el 23 a un concert, et vaig veure amb un grup d'amigues. Portaves ulleres de muntura fina o transparents, crec que alguna amiga teva em coneix.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: