Paul es declara a Chiara amb aquesta cançó

per Redacció, el 8 de gener de 2024 a les 12:50
Els concursants d'Operación Triumfo 2023 estan deixant moments molt tendres i íntims. L'últim d'ells ha estat protagonitzat per Paul i Chiara després que ell li escrivís una cançó declarant-se.

Resulta que en entrar al programa, Paul va començar a sentir coses per Chiara, però ràpidament es va adonar que a ella li agradaven les noies i que el seu amor era impossible.


Davant d'aquesta situació, Paul va decidir escriure una cançó parlant dels seus sentiments, i ara s'ha atrevit a cantar-li.
 
"Ningú m'havia escrit una cançó mai, i mira la de cançons que jo he escrit per gent", ha dit Chiara després que Paul li confessés que és la protagonista de la seva cançó.

Aquest moment s'ha fet viral a les xarxes socials, ja que Paul ha tingut una manera molt maca i madura d'afrontar aquesta decepció amorosa.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: