Les postures del kamasutra més innovadores

per Redacció, el 9 de gener de 2024 a les 10:00
Innovar en el sexe és més fàcil del que sembla, per això et compartima continuació algunes de les postures del kamasutra més innovadores:

La reina del cel (Indranika)


La persona amb vagina es tomba boca amunt, amb els genolls doblegats i enganxats al pit. La persona amb penis col·loca les seves cuixes a la part exterior de les cames d'ella, i la penetra mentre obra la vagina amb les seves mans per augmentar el plaer. És una postura ideal per arribar a l'orgasme.

Posició de lotus (Padmasana)


La persona amb penis ha de seure amb les cames creuades mentre la persona amb vagina seu a sobre seu, enrotllant les cames al voltant de la seva esquena baixa. En estar cara a cara, és una postura molt sensual.

Posició del penjat (Avalambitaka)


La persona amb penis ha de recolzar l'esquena a una superfície ferma, com una paret, columna o, fins i tot, la dutxa. Després, ha d'entrellaçar les seves mans de tal manera que la seva parella pugui seure a sobre.
La persona amb vagina podrà agafar-se de la nuca de la parella i haurà d'estendre les cames de manera que els seus peus quedin plans contra la paret (o la superfície escollida).

Empalament (Shulachitaka)


La persona amb vagina ha de tombar-se boca amunt, mentre la seva parella s'agenolla davant seu. Després, haurà de col·locar una cama sobre l'espatlla de la parella, i l'altre deixar-la estesa de manera horitzontal.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: