7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 10 de gener de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Tinc dos professors que són parella. Un dia em vaig quedar fins tard parlant amb el meu professor de llatí i quan ja marxava, que no hi havia ningú, vaig passar pels lavabos. Em vaig trobar de cares amb els meus professors (noi i noia) en una postura molt íntima. Mai els he pogut tornar a veure igual.

Noia, 15 anys
Vaig perdre la virginitat fa poc, el que passa és que la noia vol repetir, però jo no, perquè tinc por que el condó es peti. 

Noia, 16 anys
Una vegada la meva mare va agafar l'embolcall d'un test d'embaràs que era meu. L'excusa que vaig ficar va ser "És un Dipper" i ella s'ho va creure. 

Noia, 15 anys
No ho sap quasi ningú, però als exàmens escric al meu canell la inicial de la meva parella o crush, perquè penso que em portarà sort.

Noia, 17 anys
La meva millor amiga em va confessar que s'havia fet dits mútuament amb la seva germana petita (es porten dos anys).

Noia, 16 anys
Un dia els meus cosins es van quedar a casa meva i a la nit vaig sentir que algú m'estava tocant amb el peu o la mà el cul. Era un dels meus cosins i pensava que no el veia, però em movia per apartar-me i seguir tocant-me... 

Noia, 15 anys
Aquest estiu vaig anar al meu poble, com cada any, i amb un "amic" van passar cosetes un vespre al camp, abans de sortir de festa amb la meva cosina.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: