Aquest històric cinema de Barcelona tanca les portes

per Redacció, el 10 de gener de 2024 a les 10:00
Si ets fan del cinema, et portem una mala notícia: Yelmo Cines Comedia tancarà les seves portes aquest diumenge 14 de gener.

L'edifici, ubicat al número 13 del passeig de Gràcia, havia estat una residència particular fins a l'any 1934. Després es va adaptar com a teatre, i als anys seixanta es va transformar en un cinema, amb el nom Cine Comedia.


Malgrat que en els darrers anys havia baixat molt l'assistència i les sales no estaven en les millors condicions, es tracta d'un cinema històric que durant dècades va ser una de les principals sales de Barcelona.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: