Per què va acabar Plats Bruts?

per Redacció, el 10 de gener de 2024 a les 14:00
Plats Bruts és una de les sèries més mítiques de TV3. Va ser creada per Joel Joan i Jordi Sànchez i es va estrenar l'any 1999. Va tenir un total de 73 episodis, dividits en sis temporades.

Spursito ha tingut l'oportunitat d'entrevistar a Jordi Sànchez al seu programa Spursito & Company i ha volgut saber com va sorgir la idea de fer Plats Bruts.


Segons ha explicat l'actor, la idea va sorgir després d'haver estat treballant amb en Joel Joan a una funció de teatre: "El Joel va començar a dir: 'Per què no fem una sèrie per TV3?'. Estava molt lluny el teatre de TV3 en aquell moment, eren com mons molt separats, la gent del teatre no volia fer d'actor de tele".

És per això que al principi va tenir dubtes de si TV3 voldria comprar la sèrie, però tot i això va acceptar treballar en el projecte. "Ens hi vam posar ell i jo a casa. Jo comprava croissants al matí, anava a casa seva, ell feia el cafè i ens passàvem tot el matí escrivint", ha expressat.


Finalment, Plats Bruts va resultar ser tot un èxit, però va acabar perquè, segons ha confessat Jordi Sànchez, "volíem fer altres coses. En Joel volia fer Porca Misèria i jo volia seguir fent una altra sitcom. Vam estar 10 anys treballant junts i ens vam cansar".
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: