Un iPhone sobreviu a una caiguda de 5.000 metres: com és possible?

per Redacció, el 11 de gener de 2024 a les 10:00
Com és possible? Aquesta és la pregunta que molts s'estan fent després d'assabentar-se que un iPhone ha sobreviscut a una caiguda de 5.000 metres. 

El divendres a la nit, la porta d'un Boeing 737 MAX 6 d'Alaska Airline es va desprendre de la cabina de l'avió, en ple vol. Això va fer que es despressuritzés la cabina i que es creés un efecte de succió, que va arrencar la samarreta d'un adolescent i també es va endur el seu mòbil.


Segons sembla, el seu iPhone va caure i una persona el va trobar en perfecte estat. Una afirmació que ha indignat molt a tot aquell a qui alguna vegada se li ha trencat l'iPhone per culpa d'un cop o caiguda ximple.

"Encara en mode avió, amb la bateria mig plena", va escriure Seanathan Bates a X, impressionat per haver trobat un iPhone que havia "sobreviscut a una caiguda d'uns 5.000 metres perfectament intacte".

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: