El moment més vergonyós de la Berta Aroca

per Redacció, el 12 de gener de 2024 a les 10:00
La Berta Aroca, influencer i presentadora del LOFT, ha confessat que és molt hipocondríaca i ha compartit el moment més vergonyós que ha viscut mai a causa d'això.

Segons ha explicat al programa, un dia va començar a tenir punxades a l'anus incapacitants i va decidir anar al metge. Aquest li va dir que no li veia res estrany, però que li faria unes proves per si de cas.


Li van fer una radiografia a l'anus i els resultats li van arribar mentre estava de viatge a Copenhaguen amb la seva amiga i influencer Juliana Canet. Ella, sense entendre els resultats, va decidir obrir la imatge i va veure 3 grans taques de color negre.

"Vaig deixar la copa i li vaig dir a la Juliana: 'Juliana m'estic morint. Això és càncer i és terminal, a més a més. És càncer de còlon'. Ho vaig buscar a Google imatges i vaig veure: 'càncer de còlon'. La Juliana i jo vam començar a trucar a tots els hospitals de Copenhaguen perquè jo volia que m'operessin ja i em traguessin el càncer", ha confessat al programa.


Finalment, va anar d'urgències quan va arribar a Barcelona i el metge li va dir que no tenia res, que les grans taques negres que veia eren caca.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA (@someva__)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: