Detenen l'home que estava obsessionat amb Shakira

per Redacció, el 11 de gener de 2024 a les 10:00
La policia ha detingut a un home de 56 anys que s'havia presentat als voltants de la casa de Shakira, a Miami.

Segons han explicat els mitjans, ha sigut la mateixa Shakira qui ha trucat a la policia, ja que estava preocupada tant pel seu benestar com pel de tota la seva família.


Sembla que el detingut té problemes de salut mental, ja que en el moment de la detenció, l'home va assegurar que estava casat amb l'artista i que tenia dos fills amb ella.

A més, l'artista ha explicat que havia estat rebent missatges inquietants d'aquesta persona a través de les xarxes socials i que havia començat a rebre paquets de part seva al seu domicili.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: