Aquesta famosa sèrie subhasta els seus decorats

per Redacció, el 12 de gener de 2024 a les 10:00
La sèrie "The Crown", centrada en el regnat de la difunta monarca britànica Elisabet II, va arribar al seu final el desembre passat, després de sis temporades.

Ara s'ha decidit exposar més de 450 articles de la sèrie a la casa de subhastes Bonhams, a Londres.


S'hi pot trobar des del vestit que es va fer servir per recrear la coronació de la reina, fins a una rèplica de la porta del 10 de Bowning Street, o de les reixes del palau de Buckingham.
 

El 7 de febrer se celebrarà la "Crown auction", la subhasta en directe, on es vendran fins a 150 vestuaris, accessoris i decorats. La resta d'objectes es vendran a través d'una subhasta en línia que tindrà lloc entre l'11 de gener i el 8 de febrer.

Els fans de la sèrie que vulguin aconseguir un d'aquests obsequis hauran de preparar les butxaques. Es calcula que el tron de coronació, per exemple, podria adjudicar-se per uns 23.000 euros, mentre que la carrossa reial podria arribar a 60.000 euros.

Els ingressos d'aquesta venda es destinaran a establir un programa de beques a la National Film and Television School, que té escoles de formació a tot el Regne Unit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: