Musk és acusat de consumir drogues i posar en perill les seves empreses

per Redacció, el 11 de gener de 2024 a les 10:00
Una investigació de The Wall Street Journal ha assegurat que Elon Musk consumeix de manera recurrent drogues com LSD, cocaïna, èxtasis, bolets psicodèlics i ketamina.

El diari estatunidenc ha citat com a font d'informació treballadors i executius de les seves empreses com Tesla i SpaceX. Aquests han expressat la seva preocupació al respecte, ja que pensen que el consum de drogues per part de Musk podria posar en perill la seva salut i els seus negocis.


A més, les fonts properes asseguren que Musk consumeix drogues contínuament, i no només a festes. Concretament, consumeix en excés la ketamina.

Musk, per part seva, ha negat les acusacions i creu que els mitjans de comunicació estan intentant destruir X. El seu advocat també ha sortit en defensa seva i ha assegurat que l'executiu es fa proves de drogues sovint i que mai ha donat positiu.


Si finalment es confirma que consumeix drogues il·legals, estaria violant les polítiques federals. Això posaria en perill els milers de milions de dòlars que té en contracte governamental de Space X, així com desenes de milers de llocs de treball i grans parts del programa espacial estatunidenc.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: