«Curiositat o amor?» la consulta de la setmana

per Adolescents.cat, el 14 de gener de 2024 a les 08:03
Cada setmana rebem vàries consultes anònimes d'adolescents com tu que tenen problemes de tot tipus: amor, amistats, dificultats personals, estudis, sexualitat, conductes alimentàries...

Com ja sabràs si ets lector/a habitual, a El Consultori, un equip de psicòlogues i sexòlogues expertes resolen dia a dia les vostres preocupacions de manera totalment anònima. Aquí et deixem una de les consultes d'aquesta setmana.


Consulta anònima, noia de 15 anys: "Curiositat o amor?"



Hola, fa uns mesos que la meva millor amiga té un Crush en un noi de la seva orquestra (el concertino) i no para de parlar d'ell. El cas és que fa un temps també jo hi penso molt en ell i m'imagino situacions parlant'hi i inclús situacions romàntiques. No hi he parlat mai amb ell però vull tenir-hi algun tipus de connexió, per dir-ho d'alguna manera i, a part, és molt del meu tipus de noi i no sé què fer. Evidentment, no ho he dit a ningú, perquè és el Crush de la meva millor amiga i..... Ajuda!!!!


Resposta de la psicòloga del Consultori:



Hola!

Doncs nosaltres no podem saber exactament què sents per aquest noi, això només ho saps tu... el que has de veure és si realment t'agrada o t'ha començat a agradar quan la teva amiga te n'ha parlat?

I llavors hi ha una altra qüestió: si realment t'agrada, què faràs després?


Laia Sala, psicòloga infanto-juvenil.


Si tens qualsevol por, dubte o problema ens pots escriure anònimament a través d'aquest formulari especificant si la consulta és de Psicologia general, sexualitat o alimentació i imatge personal:

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: