Consells per millorar la teva vida sexual

per Redacció, el 12 de gener de 2024 a les 10:00
Si aquest any t'has proposat millorar la teva salut sexual, el primer que has de fer és cuidar la teva salut mental. No aconseguiràs gaudir plenament del sexe si no et sents bé amb tu mateix/a o si ets incapaç de desconnectar de les teves preocupacions.

També pots provar d'explorar noves parts del teu cos. És possible que mai hagis provat d'estimular-te els mugrons, i s'ha demostrat que aquests activen les mateixes zones cerebrals que l'estimulació genital. O pots provar d'acariciar la teva pell, que té moltes terminacions nervioses i pot generar molt de plaer.


Com segur que ja havies pensat, també pots començar a incorporar joguines sexuals. Hi ha de mil tipus i només has d'investigar una mica per trobar un que encaixi amb les teves necessitats. A més, pots jugar sol/a o amb parella!

I, finalment, pots provar de tenir sexe amb música. Crea una playlist a Spotify amb música que consideris excitant i gaudeix. Una teoria suggereix que la clau de l'orgasme està en el ritme, i què millor que tenir sexe al ritme de la música?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: