Logotip de Adolescents.cat

Senyals que indiquen que ets una persona sàvia

per Redacció, el 7 de maig de 2024 a les 10:00
Alguna vegada has sentit que ets més madur/a que la resta de gent de la teva edat? Doncs és possible que siguis una persona sàvia.

Com explica el psicòleg estatunidenc Mark Travers, les persones sàvies mostren una sèrie de qualitats molt notables. D'una banda, tenen una gran set d'exploració. És a dir, busquen una comprensió més profunda de la vida i posseeixen una curiositat innata.


D'altra banda, expressen preocupació empàtica pel benestar dels altres. Saben posar-se en el seu lloc, però sense perdre l'objectivitat. També saben regular les seves pròpies emocions. De fet, solen emprar l'humor quan es troben en situacions desafiants.

I, una altra cosa molt important, és que són conscients que no poden controlar-ho tot. No els genera ansietat que hi hagi coses que se'ls escapen de les mans, perquè saben que així és la vida.


A més, també són molt conscients dels teus propis prejudicis.

T'has sentit identificat/da?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: