Les red flags del nòvio de Selena Gomez

per Redacció, el 12 de gener de 2024 a les 10:30
Fa un parell de mesos la Selena Gomez va fer pública la seva relació amb el productor musical Benny Blanco a Instagram.
 

Des d'un primer moment, els seus fans no han aprovat aquesta relació. Primer, perquè van recordar que Blanco havia parlat malament de Selena Gomez en un pòdcast, expressant que li semblava que la música que feia no tenia qualitat.

"Selena Gomez és una desesperada. Va llançar una línia de maquillatge, un programa de cuina i més cançons només per adquirir més fama. És una 'cookie cutie artist'", va dir.


Ara, han descobert que Blanco havia fet una publicació a les xarxes socials que deia: "Els nois divertits són perillosos. Et fan riure i riure i riure i després BOOM, ja estàs despullada".

Amb tots aquests senyals, els fans creuen que el productor podria estar jugant amb ella i volen que se separin.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: