Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 15 de gener de 2024 a les 10:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 






Versió sense playbuzz
Noia, 12 anys
Tens dos anys més que jo. A l'estiu vam estar parlant molt per Instagram. Em vas dir que era molt guapa. Tu també m'ho semblés, però no tinc el suficient valor per dir-t'ho.

Noia, 15 anys
Ets dos anys més petita que jo. L'altre dia ens vam liar i va estar brutal, però no sé crec que m'agrades.

Noia, 16 anys
Vas a la meva classe i a totes les assignatures anem junts. No ens coneixiem abans, però ens hem fet molt amics aquest any. Ets ros i tens els ulls blaus, i els dos ens tirem la canya mútuament. Però li agrades a una amiga meva, tot i que a tu no t'agradi, i no li puc fer això. Tant de bo s'aclarissin les coses, perquè em sento molt, molt atreta per tu.

Noia, 17 anys
Des de l'any passat que anem juntes a classe i som amigues. No sé si saps que també m'agraden les noies, però t'he llançat algunes indirectes. Hi ha gent que m'ha dit que potser t'agrado, però quan parlo amb tu em confons.

Noi, 20 anys
Em vaig enamorar de tu el primer dia que et vaig veure. Va ser quan vam anar a unes festes de poble i tu estaves amb el teu nòvio. Quan vam tornar a la ciutat vam quedar per anar a prendre alguna cosa i en aquell moment vaig pensar que hi podria haver alguna cosa més. Ara ens hem distanciat una mica, però vull que tornem a parlar. El teu nom comença per N.

Noia, 16 anys
Ets un any més gran que jo i portes un arito que et queda de puta mare. Ens vam començar a portar a Canet Rock i ens hem anat veient, però mai passa res.

Noi, 15 anys
M'agrades, m'encantes, em fascines i jo vull saber si vols sortir amb mi o seguir fent el burru. Respon si saps qui soc 🌊

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: