Sabies que aquest color, en realitat, no existeix?

per Redacció, el 17 de gener de 2024 a les 10:00
Malgrat que el color rosa és un color que podem veure i reconèixer, en realitat no existeix en l'espectre de la llum visible.

Com expliquen des del 324, els colors provenen de les ones electromagnètiques que formen la llum. La llum del sol, coneguda com a llum blanca, està composta per tots els colors de l'arc de Santmartí, entre els quals no es troba el rosa.


Així doncs, els nostres ulls capten senyals de color blau i vermell, i els barreja creant el rosa. Però podem dir que tot és una invenció del nostre cervell.

En resum, el rosa no té una longitud d'ona específica com els colors de l'arc de Santmartí i el percebem gràcies a la barreja d'altres colors.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: