Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de gener

per Redacció, el 16 de gener de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Avui és un dia favorable per començar un nou hobby, però intenta que aquest estigui alineat amb els teus propòsits de vida. No et deixis endur per les modes.

TAURE
Avui sorgirà un petit conflicte amb algú a qui estimes molt. No perdis la calma i intenta acceptar que no tot està a les teves mans. Connecta amb les teves emocions i flueix.

BESSONS
Avui tens l'energia suficient per començar a complir amb els teus propòsits. Tot i que al principi sigui difícil, saps que valdrà la pena. No et desanimis!

CRANC
Avui et sentiràs més vulnerable que de normal per culpa de lluna. Intenta protegir-te amb algun amulet i passa temps amb la gent que estimes.

LLEÓ
Avui has de començar a canviar aquell hàbit que saps que no et fa cap bé. Deixa de posar-te excuses i esforça't per ser qui vols ser.

VERGE
Avui hauràs de prendre una decisió que et farà replantejar el teu futur. No perdis de vista els objectius que sempre has tingut al cap i analitza bé els pros i contres de la situació.

BALANÇA
Avui et veuràs obligat/da a recordar d'on vens. No tinguis por a recordar el teu passat i les persones que hi van formar part. Alguna cosa bona en vas treure, oi?

ESCORPÍ
Avui explotarà tota la tensió que portes acumulada. Quan sentis que no pots més, descansa. No intentis complir amb tots els compromisos socials i, simplement, posa't el pijama i un capítol de la teva sèrie preferida.

SAGITARI
Avui t'has llevat molt optimista i et veus capaç de menjar-te el món. Aprofita aquesta energia per començar a complir amb tots propòsits que tens oblidats. Veuràs com al final del dia et sentiràs encara millor.

CAPRICORN
Avui és possible que sentis la gent del teu entorn una mica allunyada de tu. En realitat és percepció teva, així que no deixis que això et desanimi. Intenta dedicar temps als teus hobbies i demà et sentiràs millor.

AQUARI
Avui sentiràs que no acabes de connectar amb la gent del teu entorn. És normal, estàs esgotat/da. No perdis el temps amb gent que no val la pena i dedica temps a aquelles persones que sempre estan al teu costat.

PEIXOS
Avui sembla que no toques de peus a terra. Està bé tenir somnis i lluitar per ells, però no sempre és el moment. Prioritza les teves responsabilitats i dedica't als teus somnis en el teu temps lliure.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: