Polèmica amb TheGrefg: què ha passat?

per Redacció, el 16 de gener de 2024 a les 12:00
Recentment, s'ha acusat al streamer TheGrefg de voler desnonar una dona de 80 anys d'un pis on fa uns quaranta anys que viu, a Escaldes d'Engordany, Andorra.

Segons han explicat des del digital Altaveu, aquest hivern la dona està vivint a un edifici "mig desballestat", que s'ha convertit en un congelador des que es van començar a desmuntar la resta d'habitatges del bloc i es van treure tots els finestrals.


El streamer s'ha vist obligat a emetre un comunicat, i ha explicat que la societat Grefito SLU va comprar l'edifici amb la intenció de reformar-lo de dalt a baix, però la senyora es va negar a marxar.

"Davant de l'ocupació abusiva de la senyora amb pretensions totalment fora de lloc, es va instar la corresponent demanda judicial, en un procediment d'arrendament, instant el desallotjament", admet.


A més, assegura que el contracte d'arrendament amb l'anterior amo que tenia la senyora ha extingit i que no ha pagat cap lloguer a l'actual propietari.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: