El tractament estètic que està de moda a Hollywood: te'l faries?

per Redacció, el 17 de gener de 2024 a les 10:00
Sembla que les celebritats de Hollywood s'han tornan addictes al Ricari, un nou mètode de drenatge limfàtic.

Segons expliquen des de Código Nuevo, "no és un simple massatge, sinó que fusiona la tecnologia més avançada amb els principis de drenatge limfàtic. Es fa servir un robot amb múltiples capçals, que permet millorar la circulació sanguínia, accelerar la recuperació muscular i reduir la inflamació".


És un dels tractaments preferits de les celebritats, ja que s'aconsegueix un cos més estilitzat i prim, just el que busquen abans d'un esdeveniment. A més, molts asseguren que proporciona una energia rejovenida i una sensació general de revitalització.
 

Els preus oscil·len entre els 140 i els 475 dòlars, depenent de la ubicació i el tipus de tractament realitzat. Actualment, es fan a Nova York, Los Angeles, Londres i les Illes Caiman.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: