7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 17 de gener de 2024 a les 10:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 






Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Crec que tinc un crush amb el profe substitut de mates. Només té 23 anys i crec que comença a ser obsessiu... Sempre he sigut molt hetero, però és tan majo i proper amb mi que he arribat a posar-me calent a classes seves. Explica súper bé i em donen ganes de treure molt bona nota als seus exàmens.

Noia, 18 anys
Al temps lliure escric una no vela en la que tots els personatges són els meus companys i companyes de classe amb els noms canviats i hi ha escenes que han passat de veritat i altres en què faig córrer la imaginació. Si mai ho descobrissin igual em matarien.

Noia, 17 anys
Fa unes setmanes, em va escriure un home desconegut per xarxes socials i em va preguntar si estava disposada a enviar àudios dels meus pets i que em pagaria fins a 100 euros. Li vaig preguntar si era broma i em va passar fotos de les transaccions. Li vaig dir que ho faria juntament amb una amiga quan tingués compte bancari.

Noia, 18 anys
Vaig somiar coses molt guarres amb un noi de la meva classe i ni tan sols m'agrada, però no sé ni com mirar-lo a la cara perquè al somni el feia córrer i era molt realista inclús ens vam banyar junts. Quina vergonya...

Noia, 17 anys
No sé com (o més aviat, no puc) confessar al meu germanastre que m'he enamorat perdudament d'ell.

Noia, 16 anys
Vaig anar al mercat i des de feia setmanes que tenia fixat a un noi d'una tenda. Ahir li vaig preguntar el seu Instagram i em va dir que era gay.

Noia, 16 anys
M'he tirat al meu professor de física. Està molt bo, i és jove, però si algú ho sap el poden acomiadar i a mi expulsar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: