Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 19 de gener

per Redacció, el 19 de gener de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui rebràs molt bones crítiques en tot el que facis. Començaràs a veure la recompensa als teus esforços. No tinguis por a delegar tasques si veus que no pots amb tot.

TAURE
Avui hauràs de posar més esforç en la teva relació si vols que les coses flueixin. Organitza algun sopar romàntic o prepara una petita escapada.

BESSONS
Avui et veuràs obligat/da a solucionar un petit conflicte que fa dies que arrossegues. Intenta escoltar l'opinió dels altres i no et capfiquis en la teva. No sempre es pot tenir la raó.

CRANC
Avui coneixeràs a una persona que et cridarà molt l'atenció. Estaràs indecís/a, però el millor serà que flueixis. No perdis l'oportunitat d'enamorar-te i no tinguis por a prendre mal.

LLEÓ
Avui no podràs parar de donar voltes als errors que has comés últimament. Intenta fer activitats que t'ajudi a deixar la teva ment en blanc. Veuràs com a poc a poc t'oblidaràs de tot el que podries haver fet millor.

VERGE
Avui la teva vida sentimental passarà per un molt bon moment, però no ho deixis tot en mans de l'altra persona. Si vols que les coses realment funcionin, hauràs de posar de la teva part.

BALANÇA
Avui és un bon moment per prendre decisions. Confia en tu mateix/a i en el teu criteri. No tinguis por a arriscar, la vida et sorprendrà.

ESCORPÍ
Avui evita prendre riscs innecessaris. Si sorgeix una discussió amb la teva parella o persona especial, afronta-la des de l'empatia. No et serveix de res voler tenir la raó. Recorda que sou un equip.

SAGITARI 
Avui t'assabentaràs que una persona que t'ho va fer passar malament en el teu passat està passant per una etapa dolenta. Veuràs que el karma existeix, però no t'alegris del que li està passant. 

CAPRICORN
Avui et sentiràs una mica lluny de complir els teus objectius. Recorda que tot té el seu camí i que les coses requereixen esforç. No et desanimis. 

AQUARI
Avui rebràs males notícies. Les coses no surten sempre com un vol, i no passa res. Aprendràs de l'experiència i a poc a poc veuràs les coses des d'una altra perspectiva. 

PEIXOS
Avui et sentiràs temptat/da a seguir els consells d'una altra persona. Intenta que aquests s'adaptin a la teva personalitat i valors. No actuïs per impuls, no sortirà bé.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: