La Nadine s'indigna amb les paraules del Triquell: "Em sembla de ser un desagraït"

per Redacció, el 16 de gener de 2024 a les 18:00
El Triquell és conegut per haver concursat a la primera edició d'Eufòria de Tv3.

Malgrat que va suposar un impuls a la seva carrera, sembla que no n'està del tot orgullós. 


Aquestes han estat les declaracions que ha fet pel programa Clímax:

"És una cosa de la qual encara no sé si sentir-me orgullós o avergonyit. Em sembla tot una faràndula maquillada i blanquejada, que per mi no fa un favor ni ensenya res de positiu a la gent", deia referint-se al programa.


La Nadine, en escoltar aquestes paraules, va mostrar la seva indignació: "Em sembla fort el que està dient. Ell està on està per on ha estat. Hi haurà moltes altres coses bones que li hauran passat gràcies al programa i que digui aquestes coses lletges...".

I acaba dient: "Jo dic que sempre has d'estar agraït amb la vida amb les coses que et porta, i a mi això em sembla de ser un desagraït".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: