Com va sorgir l'amor entre Omar i Ruslana?

per Redacció, el 17 de gener de 2024 a les 11:00
Si estàs seguint aquesta edició d'Operación Triunfo, segur que vas shippejar a Omar i Ruslana.

Cap dels dos va tenir por a mostrar que tenien una relació especial dins l'acadèmia, i ara Omar ho ha confirmat al pòdcast Animales Humanos.


Segons ha explicat, Ruslana i ell es van conèixer al càsting i es van dur molt bé des del primer moment. Ell confessa, però, que en aquell moment estava en una relació, així que simplement eren amics.

"Al càsting jo estava en aquesta relació que et dic, i després ja, pels motius que tocaven, es va acabar. Jo vaig començar en el bucle amb OT amb la gent del càsting, vam començar a fer molta pinya aquí a Madrid, vam començar a sortir i tal, i com Ruslana és d'aquí també, doncs coincidíem a les quedades que fèiem tots", explica.


Confessa, doncs, que ja van entrar a OT tenint molta afinitat i que el fet d'estar els dos allà dins va ser el que va fer créixer l'amor entre ells.
 
@animales_humanos @omar.ot2023 se sincera sobre su historia con Ruslana #viral #parati #ot2023 #operaciontriunfo2023 #ruslanaot #musica ♬ sonido original - Animales Humanos

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: