5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 642]

per Redacció, el 27 de gener de 2024 a les 10:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
Un dia d'estiu el meu nòvio i jo ens estàvem banyant a la seva piscina. Al principi fèiem el tonto, però de mica en mica ens vam anar calentant i ens vam començar a tocar. Total que vam acabar follant dins l'aigua mentre hi havia els seus pares a casa. Va ser molt top mai ho oblidaré.

Noia, 16 anys
Estava a la piscina municipal del meu poble amb el meu germà i els seus amics. Hi havia un que m'agradava des de feia temps i vam creuar algunes mirades. Quan vam sortir de l'aigua vam anar tots dos al lavabo i vam acabar follant al vestuari. Per poc ens pilla una dona amb els seus fills. El millor polvo de la meva vida.

Noi, 15 anys
Durant l'agost vaig conèixer a Girona una noia que anava amb el lio del meu amic. Ens vam liar i al cap d'uns dies vam quedar a casa seva per anar a la platja i tal. A casa es va pujar a sobre meu i em va posar que flipes i uns petons al coll que mdm. Hagués follat, però no hi havia condó. Ja no ens parlem i em té bloquejat, però repetiria 100%

Noia, 17 anys
Al cap d'any vaig anar de festa amb les meves amigues, vaig marxar a fora amb un amic i ens vam trobar a un noi. Total que vam anar amb ell i no sé com, però em vaig abraçar amb el noi que no coneixia de res i quan el meu amic va marxarens vam començar a tocar fins al fet de follar. Un dels millors polvos que he fet mai.

Noi, 15 anys
Vaig quedar amb un tio molt més gran que jo aquest estiu, vam anar al bosc i vam estar parlant. De cop es va llançar i vaig acabar menjant-li la polla i em va follar molt heavy. Va ser el meu primer cop. A vegades encara parlem i em diu tot el que em farà l'estiu que ve.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: