TV3 presenta una nova sèrie per adolescents

per Redacció, el 18 de gener de 2024 a les 10:00
Dilluns que ve, 22 de gener, s'estrena a les 22:05 h la nova sèrie de TV3 "Jo mai mai".

La sèrie està ambientada en unes colònies d'estiu i té la música en català com un dels elements principals.


Els protagonistes són Claudia Riera, Jan Buxaderas, Maria Morera, Joel Cojal, Zoé Arnao, Biel Rossell, Berta Rabascall, Aleix Otem i La Imèn.
 

La ficció ha estat creada per Uri Garcia i Marc Roma, i escrita per Sergi Pompermayer. Està formada per vuit capítols que narren les vivències i experiències que experimenten un grup d'adolescents durant les colònies d'estiu, acompanyats de la seva monitora Mai, i d'en Miki Nuñez que interpreta un altre monitor.

La sèrie aborda temes que afecten els joves i les seves famílies, com l'amistat i el creixement personal, el bullying, les addiccions, la identitat de gènere i la sexualitat, l'ús i el mal ús de les xarxes socials i la salut mental dels joves.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: