Álvaro de Luna dedica aquesta polèmica cançó a Laura Escanes

per Redacció, el 18 de gener de 2024 a les 10:00
L'amor entre l'Álvaro de Luna i la Laura Escanes va ser breu però intens.

En cap moment van tenir por a mostrar la seva relació públicament i van compartir moments molt especials com el dia que el cantant va fer pujar la Laura Escanes a l'escenari per cantar-li la cançó "Todo Contigo", que està inspirada en la seva relació.

 
@todoinfluencias ÁLVARO DE LUNA LE DEDICA 'TODO CONTIGO' A LAURA ESCANES EN EL ZEVRA FESTIVAL 🤩💕🎉🥳✌🏽😍 | #LauraEscanes #AlvarodeLuna #Roma #parati #viral #tiktok #Zevra #festival #todocontigo ♬ sonido original - todoinfluencias

Ara que ja no estan junts, l'artista li ha dedicat una altra cançó, i no és tan maca com les altres.

"Jo et vaig voler per sempre, però tu no ho veies. Vas descuidar això nostre i només vas cuidar el que es veia. Ja no tinc temps per aquestes merdes. Et vaig donar el meu cor i el vas posar en venda. Cansat de les teves mentides i del que inventes. Vols tornar, però això no em renta. Jo com un ximple creient en els teus contes. Vas voler matar el que jo creia que era etern, i tu mentrestant buscant altres petons", diu la cançó.
 

Moltes persones han tret conclusions i han sobreentès que la Laura Escanes va estar més pendent de causar una bona impressió a les xarxes socials que de cuidar la relació. A més, se l'acusa de "buscar altres petons", així que no queda clar si podria haver estat infidel.

Ella, per la seva part, ha reaccionat a la cançó amb una altra cançó. Concretament, "Qué triste" de Xavibo i Hens. Ha acompanyat la captura amb el següent missatge: "Diu més com marxes que com arribes".
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: