Lola Indigo va estar amb un temptador de la Isla de las Tentaciones?

per Redacció, el 18 de gener de 2024 a les 10:30
En aquesta nova edició de la Isla de las Tentaciones, trobem a Sergio, un agricultor.

"Un home dels que ja no queden. Aquesta careta de bonàs no em defineix. Aquí vinc a trobar l'amor i una de vosaltres es vindrà amb mi en el tractor", va dir a la seva presentació.

 
@laisla_16 Sergio el mejor soltero#lidlt7 ♬ sonido original - LaIsla🍎🐍

Els fans de Lola Indigo ràpidament van recordar que l'andalusa ha parlat d'un agricultor a una de les seves cançons. "El del divendres, agricultor, ho fem en el tractor", diu a "Yo tengo un nuevo".


A més, ella mateixa ho ha confirmat a Twitter! Un dels seus fans la va mencionar dient: "T'hem pillat! Aquest és el dels divendres", i ella ha respost: "El chechu sí és".
 
També s'ha fet pública una foto d'ells dos junts a una discoteca.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: