El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 21 de gener de 2024 a les 07:47

Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Del 22 al 28 de gener de 2024:



Encetem temporada d'Aquari! Així que moltes felicitats a totes les persones aquarianes!!! Sou l'energia de la innovació, la independència, la humanitat... teniu molt aire i creativitat.


L'energia astrològica ens diu que aquests dies poden passar dos tipus de successos:

✨ Esdeveniments que trenquen creences, fantasies, il·lusions i màgia.
✨ Esdeveniments que revelen que alguna cosa en el teu antic jo s'està destruint, alguna cosa que has sostingut i construit durant molt temps ja no se sosté i cau pel seu propi pes. És moment de deixar anar el que ja no ens serveix.

Pot ser que sentis estrès en aquest procés o potser ho vius amb calma i felicitat. Sigui com sigui, recorda que tots i totes estem experimentant un procés de transformació molt gran! Plutó ha entrat a Aquari i s'hi estarà 20 anys, així que el 2024 serà un any en què començarem a sentir tots aquests canvis.

Una abraçada!

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: