Uniqlo denuncia a Shein: què ha passat?

per Redacció, el 19 de gener de 2024 a les 10:00
L'any passat, Uniqlo va anunciar el llançament d'unes ronyoneres de tots colors que ràpidament es van convertir en un èxit de vendes a tot el món.
 

Shein, que sempre té l'ull posat a les tendències, no va voler perdre l'oportunitat de crear-ne un clon. Així doncs, va llançar la versió low cost d'aquestes bosses i es van fer virals a TikTok.

Davant d'aquesta situació, Uniqlo ha presentat una denúncia al Tribunal de Districte de Tòquio contra tres operadors de Shein: Roadget Business, Fashion Choice i Shein Japan.


Els reclama uns 160 milions de iens. És a dir, un milió d'euros. I, a més, exigeix "el cessament immediat de les vendes del producte d'imitació i una compensació pels danys patits com a resultat de les vendes".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: