Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 23 de gener

per Redacció, el 23 de gener de 2024 a les 10:00


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Avui intenta reflexionar sobre el que vols i com pots aconseguir l'objectiu. Et preocupa tenir distraccions en l'àmbit social, però has de saber posar límits.

TAURE
Avui t'hauràs d'esforçar per aconseguir els teus propòsits. Observa les oportunitats que t'envolten i aprofita-les. 

BESSONS 
Avui intenta reflexionar sobre les conseqüències de les decisions que has pres últimament. Algunes d'elles no han sortit om esperaves i has d'aprendre de l'experiència. 

CRANC 
Avui t'envairà un sentiment de melancolia molt gran. No et preocupis, cada any et sol passar en aquesta època. Pren-te un temps per recordar tot el que vas viure i passa pàgina. 

LLEÓ 
Avui reapareixerà una persona del passat per demanar-te una segona oportunitat. És normal que tinguis dubtes, així que pren-te el temps necessari per valorar si se la mereix o no. 

VERGE 
Avui et trobes en un moment molt creatiu. El teu talent vol ser vist, i has de deixar de reprimir-lo. Les persones del teu entorn valoraran molt que els comparteixis una cosa tan íntima. 

BALANÇA 
Avui et sentiràs una mica desanimat/da, i no tens cap motiu. És una baixa energètica momentània. Dedica el dia a descansar i recuperar energies. Fes coses que et pugin l'ànim. 

ESCORPÍ 
Avui és important que facis un replantejament de les coses que et preocupen diàriament. Algunes les pots canviar, però no totes. Si has de prendre una decisió, pren-la ja. 

SAGITARI 
Avui serà un dia complicat, però no deixis que això et desanimi. Rodeja't de les persones que estimes i explica'ls com et sents. Sentir-te recolzat/da t'ajudarà a estar bé. 

CAPRICORN 
Avui et sentiràs desconcertat/da i tindràs molts dubtes sobre el que vols a la vida. No et pressionis i traça un pla que t'ajudi a descobrir el que desitges. 

AQUARI 
Avui serà un dia mogut, però t'ajudarà a establir prioritats. No deixis de banda les teves responsabilitats, però tampoc et privis de veure aquella persona especial. 

PEIXOS 
Avui ves amb compte amb les decisions que prenguis. No perdis una cosa valuosa per una cosa que no saps com sortirà. A vegades és millor no arriscar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: