Aitana té nova parella?

per Redacció, el 23 de gener de 2024 a les 10:00
Durant aquests últims dies s'ha relacionat l'Aitana amb un seguit de nois.

El primer de tots va ser Shawn Mendes, ja que tots dos van passar el Cap d'Any a Costa Rica i van publicar una foto amb el missatge "Pura vida". Sembla, però, que es tractava d'una expressió molt típica allà i que els dos artistes no van coincidir en cap moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αitana (@aitanax)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)


Amb qui sí que va coincidir a Costa Rica va ser amb Biel Juste, cofundador de la marca de joies Twojeys. En un vídeo que va penjar l'artista pujada a una moto es poden observar les sabates del català, i també s'ha fet viral un vídeo on apareixen parlant a una discoteca.
 
@micheladaa_lara @αitana… #capcut #españa #aitana #madrid #costarica ♬ 2 Extraños - Aitana

Malgrat haver-los vist junts, no hi ha cap indicador de què tinguin una relació amorosa. De fet, ara l'Aitana està a París, i alguns asseguren que està d'"escapada romàntica" amb l'actor de La Sociedad de Nieve, Enzo Vogrinic. Tot i això, també estan a París Sebastian Yatra i Biel Justé.

Com bé va dir l'Aitana, ara és l'època on la relacionaran amb un munt de nois. A la revista GQ ha assegurat que no estarà pendent de les fotos que li puguin fer amb nois. "Per primera vegada a la meva vida estic soltera i no estic fent res dolent, simplement estic gaudint amb els meus amics i vull passar-m'ho bé".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: