Miguel Bernardeau explica com va estar a punt de morir

per Redacció, el 23 de gener de 2024 a les 10:30
Si segueixes a l'actor Miguel Bernardeau a xarxes socials, segur que saps que li encanten els esports de mar. Tot i ser un expert, ha explicat al programa El Hormiguero que va estar a punt de morir al Mediterrani.

"Vaig caure d'un catamarà amb un amic, vam estar tres hores i mitja al mar i quasi ens ofeguem. Ha sigut el més ximple que m'ha passat a la meva vida i quasi em mato", ha començat dient.


"Navegant un dia de bastant vent, però navegant per un lloc pel qual porto navegant tota la meva vida, es va desmuntar una cosa per un fall de muntatge, vam caure a l'aigua, el catamarà va bolcar i va marxar a la deriva", ha seguit detallant.

"Estàvem a una zona on passaven molts multimilionaris amb els seus iots, però cap va parar. Se'ns va començar a cristal·litzar la sal a la gola i teníem una mica d'hipotèrmia. Finalment, va parar un home que havia trobat el catamarà a la deriva i, ho recordaré tota la vida, em va donar la mà i em va oferir una copa de xampany", ha acabat dient.

 
@adelphit #miguelbernadeau#mar#catamaran#desaparecido#surf#salseo#prensa#television#españa#madrid#adelphit ♬ sonido original - Adelphit

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: